logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Volendam // Puzzeltocht Volendam
Groepsuitje Volendam

Puzzeltocht Volendam

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Uitjes en Eten organiseert graag uw speurtocht of puzzeltocht. Volendam is een pittoresk dorp met een rijke historie. Ook kunt u in Volendam terecht wanneer u op zoek bent naar een goed restaurant. Dit maakt van Voledam dan ook de ideale locatie voor een prachtige puzzeltocht.

Uitjes en Eten verzorgt voor u verscheidene originele en unieke puzzeltochten, dit altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Tijdens de puzzeltochten van Uitjes en Eten ziet u de mooiste en meest historische plekjes van Volendam. Vindt u een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Voorbeelden van puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Fotopuzzeltocht Volendam, Wie is de Rat, GPS puzzeltocht, The Ball en StadsGamen.

Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Volendam. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Volendam is een ludiek teamspel door het historische centrum, rond de Dijk. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is het Zwijntje Volendam

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door het dorp Volendam waarbij je met GPS en een digitale camera het welkbekende dorp ontdekt. Tijdens het ontdekken van Volendam worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Volendam

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Volendam. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Volendam

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Volendam. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Volendam is een dorp met een eigen gezicht. Zo wordt het oudste deel van het Volendamse centrum ook wel Het Doolhof genoemd. Het Doolhof dankt zijn naam aan het feit dat de bebouwing er niet volgens een vast omlijnd stratenpatroon tot stand kwam.

Volendam staat tevens bekend om de zogenaamde Palingsound. Het woord Palingsound werd geintroduceerd door de diskjockey Joost den Draaijer en is sindsdien in het spraakgebruik opgenomen. Palingsound staat voor een klassieke, typisch Nederlandse stijl in de popmuziek, voortgekomen uit succesvolle Volendammer formaties. De referentie naar paling slaat enerzijds op een belangrijke economische activiteit in Volendam en anderzijds op de enigszins gladde muziek.

Uitjes en Eten biedt in Volendam verschillende bedrijfsuitjes aan waarbij de puzzeltocht totaal niet meer ouderwets is, maar in een nieuwe jasje is gestoken. U kunt ervoor kiezen om een puzzeltocht te voet te doen maar misschien gaat u liever op een step door Volendam Het is allemaal mogelijk bij Uitjes en Eten.

Bedrijfsuitjes Volendam

Personeelsuitje Volendam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Volendam? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Volendam

Volendam heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Volendam de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Volendam

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Volendam? Uitjes en Eten is uw specialist in Volendam. Gedurende een puzzeltocht door Volendam ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Volendam zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Volendam

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Volendam te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Volendam

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.