logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Volendam // Personeelsuitje Volendam
Groepsuitje Volendam

Personeelsuitje Volendam

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Wilt u een personeelsuitje organiseren voor uw bedrijf of afdeling? Dan is Volendam de geschikte locatie! Volendam behoort tot een van de dorpen met prachtige historische bezienswaardigheden. De vele mooie highlights in het dorp staan garant voor een onvergetelijk personeelsuitje. U zult over de bekende Dijk lopen, waar u kunt genieten van het uitzicht op het Marken. Voor een speurtocht, een strategisch spel of een dinerspel kunt u terecht in Volendam.

Door het gevarieerde aanbod van Uitjes en Eten, kunnen wij iedereen een geschikt personeelsuitje aanbieden. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat u niets hoeft te regelen voor uw bedrijfsuitje. De catering, het spel en de locaties worden allemaal voor uw geregeld. Wij streven ernaar dat alles naar wens verloopt tijdens uw personeelsuitje Volendam.

Hieronder vindt u een selectie uit ons aanbod van personeelsuitjes in Volendam.
Klik hier voor meer personeelsuitjes in Volendam.

Groepsuitje Escape In The City

Escape In The City

Escape In The City is het nieuwe, spannende en unieke personeelsuitje in Volendam van Uitjes en Eten. Escape in the City is een spannend, hilarisch, boeiend en onvoorspelbaar teamspel, in de stad! Eigenlijk biedt de Escape In The City nog veel meer een Escape Room.. Lekker buiten, actief bezig zijn! Teams van 7 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Jullie hebben exact 2 uur om los te komen, van elkaar..

Vanaf € 30,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Volendam. Tijdens dit personeelsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Crazy 88 in Volendam

Crazy 88

Crazy 88 is het spel waarbij je door middel van supergekke en originele filmopdrachten het dorp Volendam ontdekt. Al deze filmopdrachten leiden u langs de mooiste plekjes van dit dorp. Naast alle leuke en gekke opdrachten wordt er in diverse restaurants uiteraard ook heerlijk eten en drinken verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Volendamse Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje in Volendam. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een hilarisch teamspel in pubsfeer. Een personeelsuitje waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen waar een hoog IQ geen vereiste is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse gekke opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer

Een personeelsuitje in Volendam? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen bedrijfsuitjes in Volendam maar ook elders in Nederland, zelfs in Antwerpen! Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, of personeelsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Volendam

Personeelsuitje Volendam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Volendam? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Volendam

Volendam heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Volendam de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een bedrijfsuitje of afdelingsuitje? Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Volendam

Zoekt u bedrijfsuitje in Volendam? Uitjes en Eten is uw specialist in Volendam. Gedurende een puzzeltocht door Volendam ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Volendam zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Volendam

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Volendam te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Volendam

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.