groepsuitjes - logo Uitjes en Eten
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Volendam // Groepsuitjes
Groepsuitje Volendam

Groepsuitje Volendam

Groepsuitje in de palingstad voor 1 prijs. Alles goed geregeld.

Uitjes en eten is al jaren bedreven in het organiseren van groepsuitjes in Volendam. Wij regelen uw uitje tot in de puntjes. Van spelprogramma tot de catering. Zo zult u onder andere een kijkje kunnen nemen bij het indrukwekkende monument water. Dit monument staat ter nagedachtenis aan de Nieuwjaarsramp in cafe De Hemel in 2001.

Specialist in groepsuitjes

Wij zijn ook in vele andere steden van Nederland te vinden. Door de stad of op het strand. Alles is mogelijk bij Uitjes en eten. U kunt kiezen voor uitjes met veel activiteit tot uitjes waarbij iedereen binnen zit en een dinerspel speelt. Tijdens de activiteiten wordt er heerlijk gegeten. Wij regelen niet alleen de activiteiten tijdens uw groepsuitje, maar ook de catering, waardoor u nergens meer enig omkijken naar heeft en lekker kunt genieten. De restaurant worden altijd in overleg met u gekozen.

Wilt u graag weten of er een leuk groepsuitje voor u tussen zit? Kijk snel hieronder naar een kleine greep uit ons assortiment groepsuitjes in Volendam. Voor meer Volendamse groepsuitjes klikt u hier.


Groepsuitje Escape In The City

Escape In The City

Escape In The City is het nieuwe, spannende en unieke groepsuitje in Volendam van Uitjes en Eten. Escape in the City is een hilarisch, spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel, in de stad! En dat biedt nog veel meer mogelijkheden dan in een room… Teams van 7 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Jullie hebben exact 2 uur om los te komen, van elkaar..

Vanaf € 30,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Groepsuitje The Ball

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke groepsuitje in Volendam van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Volendam

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Volendam. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend groepsuitje in Volendam. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluf, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Volendam. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat? En lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Volendam is een veelzijdig dorp met moderne en historische gebouwen en straatjes. Dit maakt dat dit dorp een geweldige locatie is voor uw groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedag. In Volendam vindt u voor iedereen een leuk uitje. Laat u inspireren door dit prachtige dorp en haar inwoners. De Volendamse bevolking onderscheidt zich qua gebruiken en modebeeld van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams.

Tijdens uw groepsuitje ontdekt u de historie van Volendam en proeft u de geweldige sfeer van dit dorp. Daarnaast maakt u kennis met de bekende Dijk, waar de vele gezellige restaurantje van Volendam zich bevinden. In combinatie met de groepsuitjes van Uitjes en Eten ontdekt u zeker ook een aantal van deze restaurants. Er is voor een ieder wat wils. Dit maakt dat Volendam een geweldig plek is voor een leuk, origineel en gezellig groepsuitje.

Bedrijfsuitjes Volendam

Personeelsuitje Volendam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Volendam? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Volendam

Volendam heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Volendam de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Volendam

Zoekt u een groepsuitje in Volendam? Uitjes en Eten is uw specialist in Volendam. Gedurende een puzzeltocht door Volendam ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Volendam zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Volendam

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Volendam te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Volendam

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens het teambuilding programma van Uitjes en Eten in Volendam. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw de groep.