logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Volendam // GPS tocht Volendam
Groepsuitje Volendam

GPS tocht Volendam

GPS tocht voor een all-in prijs

Altijd al eens met een GPS door Volendam willen lopen? Aan de hand van diverse satellietpunten wordt u samen met uw team getest op uw denkvermogen door het beantwoorden van diverse vragen en uiteenlopende opdrachten. Het is dus zeker niet zomaar een stukje lopen met een GPS apparaat, maar ook zeker geen topsport.

U loopt een prachtige route door het historische Volendam. Eigentijds vermaak met een knipoog naar sportief en gezond bezig zijn met elkaar! Natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken in diverse restaurants. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Volendam.Wie is het Zwijntje Volendam

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door het dorp Volendam waarbij je met GPS en een digitale camera het welkbekende dorp ontdekt. Tijdens het ontdekken van Volendam worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Volendam

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Volendam in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Volendam

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Volendam en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door het dorp Volendam zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Volendam

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Volendam is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Volendam is een veelzijdig dorp met moderne en historische gebouwen en straatjes. Dit maakt dat dit dorp een geweldige locatie is voor uw groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedag. In Volendam vindt u voor iedereen een leuk uitje. Laat u inspireren door dit prachtige dorp en haar inwoners. De Volendamse bevolking onderscheidt zich qua gebruiken en modebeeld van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams.

Tijdens uw groepsuitje ontdekt u de historie van Volendam en proeft u de geweldige sfeer van dit dorp. Daarnaast maakt u kennis met de bekende Dijk, waar de vele gezellige restaurantje van Volendam zich bevinden. In combinatie met de groepsuitjes van Uitjes en Eten ontdekt u zeker ook een aantal van deze restaurants. Er is voor een ieder wat wils. Dit maakt dat Volendam een geweldig plek is voor een leuk, origineel en gezellig groepsuitje.

Bedrijfsuitjes Volendam

Personeelsuitje Volendam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Volendam? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Volendam

Volendam heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Volendam de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Volendam

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Volendam? Uitjes en Eten is uw specialist in Volendam. Gedurende een puzzeltocht door Volendam ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Volendam zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Volendam

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Volendam te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Volendam

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.